1004 70 44 - 021
1004 70 44 - 021

خرید عینک طبی

  • عینک طبی برخلاف عینک‌های دیگر باید در هر زمان و مکانی استفاده شوند. به همین دلیل در حین خرید عینک طبی دو فاکتور زیبایی و سبکی بسیار مهم است. منظور از زیبایی یعنی به گونه‌ای طراحی شده باشد که متناسب با چهره شما باشد. طوری که چشمان زیبایتان از دید پنهان نشود و از طرفی به فرم صورت شما بیاید. همچنین منظورمان از سبکی این است که با آن حس راحتی داشته باشید. مثلا یک عینک با جنس و فریم سنگین شما را کلافه می‌کند و یا دسته های عینک اگر خوب طراحی نشده باشند پشت گوش شما را زخم میکنند. همانطور که می‌بینید کلی نکته در انتخاب عینک طبی باید رعایتشود.  ما در ادامه به تمام این نکات می‌پردازیم.

نکات خرید عینک‌های طبی زنانه و مردانه

  • اولین امر بدیهی برای خرید انتخاب زنانه یا مردانه بودن عینک است که معمولا توسط مدل فریم عینک مشخص میشود ولی فریم هایی هستند که اصطلاحا یونسکس نامیده میشوند که هم خانم و هم آقایان میتوانند از آن استفاده کنند.
  • دومین مورد توجه به جنس عدسی است که ما بستگی به مدل عارضه و ضعف بینایی شما همچنین کاربری و استفاده شما متغیر  است.
  • سومین مورد توجه به فریم عینک است که با توجه به کاربری شما که استحکام آن و جنس آن متفاوت است .

در زیر موارد بالا را بیشتر توضیح میدهیم و انواع آن را بیان می کنیم.

انواع عدسی عینک طبی

به موازات پیشرفت در فناوری، عدسی‌های عینک‌های قدیمی نیز جای خود را به عدسی‌های پیشرفتۀ پلاستیکی داده‌اند. این عدسی‌های جدید علاوه بر این که در مقایسه با مدل‌های قدیمی‌تر، خود دارای مقاومت بالاتری هستند، از چشم در برابر پرتوهای فرابنفش خورشیدی نیز محافظت بیشتری به عمل می‌آورند.لازم به ذکر است که نوع عدسی  در عینک طبی زنانه و مردانه تفاوتی ندارند.  به طور کلی عدسی‌های طبی به لحاظ جنس مواد به کار رفته شامل این موارد  می شوند:

1- عدسی های پلی کربناتی

اولین بار بود که در دهه هشتاد میلادی این دسته از عدسی ها وارد بازار شد و بسیار مورد توجه قرار گرفت.اولین مشخصه ی آن که این دسته از عدسی ها را از عدسی هی پلاستیکی متمایز می کرد این بود که عدسی‌های پلی کربناتی در برابر ضربه ها بسیار مقاوم‌ بودند و برای ورزشکاران یا کسانی که به لحاظ فعالیت های جسمی یا شغلی در معرض شکسته شدن عدسی عینک قرار دارند بسیار مناسب هستند. خاصیت مقاومت و جنس متفاوت این عدسی ها باعث میشد که بتوان بدون فریم نیز با آنها عینک ساخت، که این مدل از عینک ها هنوز هم دارای مشتری هستند و افراد زیادی این نوع از عینک ها را می پسندند.

2- عدسی‌های تریوکس

در اوایل  سال قرن ۲۱ بود که این نوع عدسی ها توسط شرکت PPG تولید شد و به بازار آمد .عدسی های ترویکس از مونومر ها بر پایه ی اورتان ساخته میشوند و مراحل ساختی مشابه با عدسی های پلاستیکی دارند.این دسته از عدسی ها همانند عدسی های پلی کربنات بسیار مقاوم اند ولی از عدسی های پلی کربنات اپتیک دقیق تری دارند

3- عدسی های اسفریک

همانطور که از اسمشان (spheric) پیداست این عدسی ها کروی هستند. این مدل از عدسی های هم در مدل ها مقعر وهم در مدل های محدب داری قطر زیادی هستند و به افرادی که نمره چشم آنها بالا است امکان می دهند که گزینه های بیشتری برای انتخاب عینک داشته باشند، اما این نوع از عدسی ها به افراد آستیگمات پیشنهاد نمیشود.

4- عدسی های آسفریک

این دسته عدسی ها که با عدسی های اسفریک متفاوت اند و آسفریک یا با نام تجاری Nulux نیز شناخته میشوند.این نوع عدسی ها دیگر مانند اسفریک ها زیاد کروی نیستند و سطح قدامی عدسی اصلاح شده است .این نوع عدسی ها معمولا در نمره های بسیار بالا استفاده میشوند.

5- فتوکرومیک

اگر عینک طبی می زنید و چشمتان به نور آفتاب نیز حساس هست حتما با این مشکل مواجه شدید که مجبورید دو عینک با خود هم زمان اینور و اونور ببرید که این باعث مشکلات زیادی میشود ولی دیگر با عدسی های فتوکرومیک این مشکل را نخوهید داشت.این نوع عدسی‌ها بر اثر تابش نور خورشید تغییر رنگ می‌دهند و در محیط بیرون می‌توانند به جای عینک آفتابی هم مورد استفاده قرار گیرند.

6- آفتابی پلاروید

این نوع عدسی‌ها تابش خیره کننده سطوح را می‌گیرند و به همین دلیل برای ورزش و رانندگی بسیار مناسب هستند.

7- شیشه‌ای

این نوع عدسی‌ها مقاومت کم و وزن سنگینی دارند. همچنین حجم آن‌ها نسبت به پلاستیکی‌ها کمتر می باشد.

انواع جنس فریم عینک طبی

معمولاً یکی از مهم‌ترین مسائلی که در گزینش و خرید عینک طبی تأثیر بسزایی دارد، جنس فریم آن است. امروزه برای ساخت عینک طبی از مواد مختلفی استفاده می‌شود که در اینجا می‌خواهیم به چند مادۀ رایج‌  آن اشاره کنیم:

1- فریم عینک پلاستیکی

فریم عینک پلاستیکی از انعطاف پذیری بالایی برخوردار است و در رنگ‌های مختلفی تولید می شود. در عین حال احتمال شکستن فریم‌های پلاستیکی زیاد است. مهم‌ترین ویژگی فریم عینک پلاستیکی شکل پذیری و تغییر آن با توجه به وضعیت عدسی عینک می‌باشد.

2- فریم عینک فلزی

فریم‌های فلزی از تنوع بسیار زیادی برخوردارند که از جمله آنها می‌توان به فریم‌های آلومینیومی، استیل ضد زنگ، بریلیوم، تیتانیوم، مونل، فلکسون و غیره اشاره کرد. هر یک از این فریم‌ها دارای ویژگی‌های خاص خود است. به عنوان مثال فریم‌های آلومینیومی در وزن سبک و مقاومت بالا در برابر خوردگی معروف هستند. فریم‌های فلکسون از انعطاف پذیری خوبی برخوردارند و هیچ گونه آلرژی برای پوست شما ایجاد نمی‌کند. فریم‌های فولاد ضد زنگ محکم‌ترین و مقاوم‌ترین فریم‌های عینک طبی به شمار می‌روند و از مقاومت بسیار بالایی در برابر خوردگی برخوردارند. و بالاخره فریم‌های تیتانیوم ضمن این که وزن بسیار سبکی دارند، می‌توانند در طرح های منحصر به فردی طراحی شوند.

4- استات سلولز و زیلونایت

این نوع فریم عینک قیمت پایینی دارد و می‌تواند در طراحی و زیبایی عینک تأثیر بسیار زیادی داشته باشد. این نوع فریم‌ها آلرژی‌زایی ندارند و به دلیل وزن سبکی که دارند همیشه گزینه‌های بسیار خوبی به حساب می‌آیند. البته ناگفته نماند که استحکام این فریم‌ها نسبتاً پایین است و انعطاف پذیری چندانی از خود نشان نمی‌دهند.

4- مونل

فریم‌های مونل جزو عادی‌ترین عینک‌های طبی به شمار می روند که ویژگی بارز آنها انعطاف پذیری بالای آنها است. معمولاً این نوع فریم عینک از طرفداران بسیار زیادی برخوردار است و دارای طرح‌های متنوعی به تفکیک جنسیتی و سنین مختلف می‌باشد.

5- چوبی

این نوع فریم به دلیل مسائل زیست محیطی طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. بهترین استایل‌ها و انتخاب‌های منحصر به فرد را می‌توان در بین فریم‌های چوبی پیدا کرد. معمولاً فریم‌های چوبی استحکام بالایی ندارند و به صورت دست ساز هم ساخته می‌شوند. به همین دلیل گران قیمت‌ترین فریم‌های عینک طبی در مجموعه عینک‌های چوبی قرار دادند.

لذا می‌توانید با توجه به اولویتی که جهت خرید عینک طبی در نظر دارید و همچنین بودجه‌ای که به آن اختصاص داده‌اید، یکی از انواع عینک‌های طبی را خریداری  نمایید. البته فراموش نکنید که طرز استفاده شما از عینک طبی و میزان دقتی که در مراقبت از آن به خرج خواهید داد، در انتخاب نهایی جنس فریم عینک تأثیر بسزایی دارد.

خرید عینک طبی متناسب با چهره شما

این پرسشی است که بسیاری از خریداران عینک‌های طبی  به دنبال پاسخ آن هستند. فریم عینک باید با فرم صورت شما همخوانی داشته باشد. مثلاً اگر صورتی گرد یا مربع شکل دارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم از عینک‌های باریک و گوشه‌دار استفاده کنید. لذا اگر صورت شما فرم کشیده‌ای دارد، عینک‌های دارای فریم‌های گرد هارمونی بهتری به صورت شما می‌بخشند. بیایید تک تک فرم‌های صورت را با هم بررسی کنیم و ببینیم برای هر فرمی از چه عینکی استفاده کنیم.

اگر صورتی مربع شکل دارید: به دنبال عینک‌هایی با فریم منحنی باشید. این عینک‌ها می‌توانند ظرافت چهره شما را مشخص  نمایند. تلاش کنید تا حد امکان از خرید عینک‌هایی که فریم زاویه‌دار دارند پرهیز کنید. چون این نوع عینک‌ها صورت شما را بهتر نشان می دهند.

اگر صورتی گرد دارید: پیشنهاد می‌کنیم روی عینک‌های تیزتر و زاویه‌دارتر کار کنید. چون این مدل عینک‌ها استخوان گونه را برجسته‌تر نشان می‌دهند. برای افرادی که صورت گردی دارند، جالب نیست که از عینک‌هایی که به شکل گرد هستند استفاده کنند. چون مدور بودن صورت را بیشتر نشان می‌دهند.

اگر صورتی بیضی حالت دارید: بهتر است به دنبال عینک‌هایی باشید که انحنای زیادی دارند. در این مورد عینک‌هایی که فریم ظریفی دارند چندان توصیه نمی‌شوند.

گر صورت شما مستطیلی است: به دنبال فریم‌هایی باشید که گوشه های آنها دارای زاویه گرد باشد. بدین ترتیب یک وضعیت متوازن بین صورت و فریم عینک برقرار می‌شود.

اگر صورت شما قالب قلبی دارد: یعنی چانه‌های ظریف و باریکی دارید و گونه‌ها به سمت پیشانی پیش‌رفتگی پیدا کرده‌اند، بهتر است بر روی عینک‌هایی تمرکز کنید که گردی کمی دارند. البته عینک‌های گربه‌ای هم می‌توانند گزینه خوبی برای این نوع صورت‌ها باشند.

اگر صورت شما فرم لوزی دارد: از فریمی استفاده نمایید که کمترین جلب توجه را داشته باشد.

اگر صورت کوچکی دارید: به سراغ عینک‌هایی بروید که قاب ندارند و یا شیشه‌هایشان گرد است.

اگر پیشانی شما بلند است: دنبال گزینه‌هایی باشید که مقداری از بلندی پیشانی شما را نیز پوشش دهند. برای این منظور شاید بهتر باشد سراغ عینک‌های قاب بزرگ بروید.

فراموش نکنید که هر چه دسته فریم بالاتر باشد، صورت کشیده‌تر نشان داده می‌شود و هر چه دسته فریم پایین‌تر باشد، کشیدگی کمتری به چشم می‌خورد. فریم‌هایی که قسمت بالایی تیره‌تری دارند، در کشیده‌تر شدن صورت تأثیر بسزایی دارند.

عینک طبی با شیشه رنگی

شیشه عینک‌های طبی رنگ‌بندی مختلفی دارند. افراد در استفاده از آنها تجربیات خوبی نسبت به دید خود عنوان کرده‌اند. در ادامه به انواع رنگ‌ها و کاربردشان می‌پردازیم:

  • عینک طبی با شیشه زرد

معمولا از این رنگ عینک برای دید در شب یا هوای مه‌آلود استفاده می‌شود. چون باعث می‌شود محیط اطراف روشن تر به نظربرسد. در کل برای محیط های با نور متوسط به پایین مناسب است.

  • عینک طبی با شیشه خاکستری

این رنگ شیشه(لنز) عینک کمک میکند چشمان شما کمتر خسته شوند. البته لازم به ذکر است که این رنگ لنز، باعث می‌شود اشیاء را با رنگ واقعی‌شان نبینید. اما همین امر که نور را منعکس می‌کند از خستگی چشم شما می‌کاهد.

  • عینکی طبی با شیشه آبی یا بنفش

لنز عینک به رنگ آبی یا بنفش، رنگ اجسام را تقویت می‌کند. یعنی شما اجسام را پر رنگ تر از آن چیزی که هستند، می‌بینید. معمولا از این نوع عینک در فعالیت‌هایی مثل ماهیگیری، اسکی و در هوای مه آلود استفاده می‌شود.

  • عینک طبی با شیشه سبز

لنز سبز رنگ در عینک طبی معمولا باعث کاهش نور می‌شود. برای محیط های با نور زیاد بهتر است از این رنگ شیشه استفاده نمایید. همچنین رنگ طبیعی اجسام حفظ می‌شود. در کل برای فعالیت‌هایی که نیاز به دید طبیعی  دارند استفاده می‌شود. مثل رانندگی.

  • عینک طبی با شیشه قرمز

زمانی که در یک محیط کم نور هستید و نیاز دارید تصویر واضحی از آن محیط را ببینید، این رنگ لنز برای شما مناسب است. شیشه قرمز تا حدودی از خستگی چشم جلوگیری می‌کند. در کل برای انتخاب رنگ شیشه عینک طبی به محیطی که قرار است در آن باشید توجه کنید.

موارد استفاده از عینک‌های طبی

اکثر ما می‌دانیم عینک های طبی برای دید بهتر در چشمان ضعیف مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما از عینک طبی در موارد دیگر هم استفاده می‌شود. مانند عینکهای طبی آفتابی و عینک های طبی مناسب کامپیوتر. در ادامه مدل‌های مناسب برای هر یک را نام می‌بریم:

1- عینک طبی در کار با کامپیوتر

نور خورشید منبع اصلی نور آبی می‌باشد. نور آبی برای طبیعت لازم است اما اگر مدت طولانی در معرض آن قرار بگیرید می‌تواند مضر باشد. صفحات دیجیتال مانند کامپیوتر و موبایل از خود نور آبی ولی در مقیاس کمتر ساطع می‌کنند. به خودی خود ضرر زیادی ندارند. اما استفاده طولانی مدت از این وسایل باعث خستگی ماهیچه چشم می‌شود و بعد از یک تایم طولانی نمی‌توانید چشم خود را متمرکز و کنترل کنید. فکر میکنم تا اینجا متوجه شدید که در استفاده از کامپیوتر و گوشی باید از عینکی استفاده شود که مانع از عبور نور آبی به چشم شود.

عینک با عدسی بلوکات و بلوکنترل مناسب کامپیوتر و موبایل است. اما دارای تفاوت‌هایی هستند که توضیح مختصری درباره‌ی آن ارائه می‌دهیم. عینک با عدسی بلوکات تمام نور آبی را مسدود میکند، یعنی هم مانع نور آبی مفید و هم مانع نور آبی مضر می‌شود. اما عینک با عدسی بلوکنترل تنها مانع از ورود نور آبی مضر می‌شود و این خود برای چشم بسیار مفید است. چون نور آبی مفید، هوشیاری و عملکرد شناختی را بالا می‌برد. پس پیشنهاد ما به شما برای استفاده از کامپیوتر، خرید عینک طبی بلوکنترل می باشد.

2- عینک طبی آفتابی

گاهی افراد نیازمند آن هستند که عینک طبی آن‌ها علاوه بر حل مشکلات ضعیفی چشم، جنبه عینک آفتابی  نیز داشته باشد. به همین منظور اگر شما هم جز این دسته افراد  می‌باشید باید در حین خرید عینک طبی به عدسی آن توجه کنید. عدسی‌هایی که نور خورشید را بازتاب می‌دهند. مانند: عدسی‌های فتوکرومیک.

  • قیمت عینک طبی

عوامل مختلفی در قیمت یک عینک طبی مناسب تاثیر‌گذار است. در ادامه به بررسی این عوامل می پردازیم:

  1. برند عینک طبی: یکی از عوامل تاثیرگذار می باشد. چون برندهای معروف از بهترین مواد در طراحی عینک ‌هایشان استفاده می‌کنند.
  2. فریم عینک: بر قیمت آن تاثیر دارد. همانطور که در قسمت فریم های عینک اشاره نمودیم؛ فریم عینک استات سلولز قیمت پایینی دارد و از طرفی عینک های چوبی به دلیل دست ساز بودن، گران قیمت هستند.
  3. مقاومت عینک طبی: مانند ضد‌خش و ضد‌ضربه بودن در قیمت عینک اثر‌گذار می باشد.
  4. عدسی و پوشش آن: از عوامل دیگر است. انواع عدسی را در قسمت بالا کامل توضیح دادیم. با توجه به آن، معمولا عینک‌هایی با عدسی شیشه‌ای در دسته عینک طبی ارزان قرار می‌گیرند، عدسی شیشه‌ای قیمت بسیار کمتری دارد و از طرفی عدسی پلی کربنات به خاطر مواد آن از قیمت تقریبا متوسطی برخوردار است.

همانطور که ملاحظه میفرمایید؛ شما هم می‌توانید یک عینک طبی لوکس و گران قیمت بخرید، هم می‌توانید یک عینک طبی ارزان داشته باشید. فقط کافی است عوامل موثر در قیمت را در حین خرید در نظر بگیرید. پس در زمان خرید عینک طبی حتما تمام این موارد، یعنی جنس فریم و عدسی، میزان مقاومت و برند را از فروشنده بپرسید. از این طریق است که متوجه می‌شوید قیمت عینک نسبت به مشخصات آن مناسب است یا خیر.

خرید عینک طبی اصل

در عینک طبی اورجینال باید نام برند بر روی  دسته و قاب عینک قرار  بگیرد تا نسبت به اصل بودن آن اطمینان حاصل  نمایید. از طرفی از محل خرید نیز باید مطمئن شوید. شیوا کاور این اطمینان را با مرجوعی بی قید و شرط کالا به شما می‌دهد. چون نسبت به کالا خود مطمئن هستیم و می‌دانیم هیچ مرجوعی به خاطر کیفیت پایین اتفاق نمی‌افتد. همچنین امکان خرید حضوری نیز وجود دارد و این یکی دیگر از مزیت های شیوا کاور نسبت به دیگران است.

نکات مهم در زمان خرید عینک طبی

اگر قصد خرید عینک طبی را دارید، لازم است به یک سری معیارها و فاکتورهای انتخابی توجه  نمایید. یکی از مهم‌ترین مواردی که باید در نظر داشته باشید، موضوع شیشه عینک  می باشد. امروزه شیشه‌های عینکی را در بازار می‌بینیم که سبک هستند. لذا تا حد امکان به سمت این نوع شیشه‌ها گرایش داشته باشید تا باعث خستگی شما نشوند و بر روی بینی شما رد نیندازند.

عینک مورد نظر را به خوبی امتحان کنید. فریم عینک نباید پشت گوش و روی بینی شما را اذیت  نماید. رنگ عینک باید عملکردی در جذابیت چهره شما باشد. به طور کلی اگر پوست روشن دارید به سراغ عینک‌هایی با رنگ تند مثل قرمز، قهوه‌ای مشکی و رنگ‌های تیره باشید. در غیر این صورت به دنبال رنگ‌های سفید، خاکستری و مشکی بگردید. کیفیت، قیمت بالاتر را توجیه می‌کند. لذا اگر  مستلزم هزینه بیشتری هم  است، سعی کنید عینک با کیفیت‌تری انتخاب کنیدتا برای مدتی نیاز به تعویض آن نداشته باشید.

نتیجه گیری

با خواندن مقاله به احتمال زیاد متوجه شده‌اید که چه عینکی سبک‌تر است و چه عینکی بیشتر برازنده چهره شما می‌باشد. حالا با دانستن تمام این مشخصات کافی است یک محل مناسب برای خرید عینک طبی پیدا کنید. محلی که هم فروش اینترنتی و  نیز حضوری داشته باشد. شیوا کاور ارائه دهنده عینک‌های طبی لوکس و جدید با مناسب‌ترین قیمت می‌باشد. شما می‌توانید هر مدل عینکی را برای خود انتخاب کنید و از کیفیت آن  اطمینان داشته باشید. چون ما تمام تلاش خود را به کار بسته‌ایم تا بدون کاهش کیفیت، قیمت خود را کاهش دهیم. از طرفی می‌توانید زمانی که در منزل هستید و  با صرف وقت نا‌چیزی، عینک طبی خود را به صورت آنلاین از شیوا کاور سفارش دهید. همچنین اگر در تهران  سکونت دارید، برای خرید عینک طبی حضوری در خدمت شما عزیزان هستیم.

طراحی و اجرا توسط ویکی دمی
اینستاگرام